Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon6.php on line 17
- egyszeruentiszta - sokoldal.hu

Rólunk Cégünk Termékeink Webáruház Időpont egyeztetés Írd át
 SUPER 10 (1 liter) Általános tisztítószer koncentrátum

Tudományosan alátámasztott, természetes alapú termékek, melyek megváltoztatják az életünket!

TERMÉK LEÍRÁSA:

A GNLD leghatékonyabb tisztítószere a Super 10, ugyanolyan erővel bír, mint egy ipari tisztítószer, a legmakacsabb szennyeződést is feloldja. Tökéletesen használható az otthoni takarításhoz, de ipari tisztítószerként is használható.

A Super 10 könnyebbé teszi a háztartási munkákat, és egyben környezetbarát is. Meg fognak lepődni, mennyire jól oldja a zsírt, a foltokat, milyen hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a cipőnyomokat és a csempét is nagyszerűen le lehet vele mosni. A termék erejét, töménységét önök dönthetik el, a szennyezettség mértékétől függően. Egy rendkívül hatékony termékről van szó, amelynek az ára használata során százszor is megtérül.

TERMÉK ELŐNYEI:

Sokoldalú. Szinte minden felületről, szinte minden szennyeződést eltávolít. Koncentrált.Kis mennyiség is elegendő, a környezetszennyezés mértéke minimális.

Háromszoros aktív összetétel, felszívódik, feloldódik, és emulziót képez. Lebomló, 72 órán belül több mint 90%-ban. Antisztatikus, a tisztított felület portaszítóvá válik.

Több mint harminc éve népszerű háztartási tisztítószer egész Európában.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Hogyan használjuk a Super 10-t?

Nagyon erősen szennyezett felületenKeverjék ki 1:10 arányban, azaz a szóróflakonban egy rész Super 10-hez keverjenek 10 rész vizet.

Vérfoltok :Nedvesítsék be a foltot hideg vízzel. Spricceljenek a foltra Super 10-t. Óvatosan dörzsöljék meg és néhány percig várjanak, amíg a Super 10 felszívódik. Ezután mossák ki a megszokott módon.

Sütők és sütőrácsok: Melegítsék fel a sütőt maximum 50 fokra. Kapcsolják ki a sütőt és permetezzenek bele a koncentrált oldatot. Ha a sütő hőmérséklete több mint 50 fok és az oldat párologni kezd, akkor addig szórják tovább a felületre, amíg az nedves nem marad. Hagyják hatni a Super 10-t 5 percig. Spricceljenek rá újból és hagyják hatni újabb 5 percig. Töröljék át a sütőt egy durva felületű nedves ronggyal. Ha az eredménnyel elégedetlenek, ismételjék meg a tisztítást újra.

Króm-, rozsdamentes-, réz felületek: Fúja rá a Super 10-t a fémfelületre, dörzsöljék meg egy ronggyal, majd alaposan öblítsék le tiszta vízzel, és töröljék szárazra egy puha ronggyal , így a felület foltmentesen ragyogó lesz. Folyamatos használata esetén megakadályozzuk a csapokon és a vízzel érintkező felületeken a vízkőképződését.

Csempék közötti hézagok: Spricceljék rá az oldatot. Ha szeretnék a takarítást megkönnyíteni, hagyják a Super 10-t hatni néhány percig. Majd egy kis kefével dörzsöljék át.

Tintafoltok:  Szórjanak rá Super 10-t és várják meg amíg beleivódik a foltba.

Megjegyzés: Bizonyos tintafélék tartósak, és nem lehet őket eltávolítani. Ezért a Super 10 nemtávolítja el a bélyegző vagy pecsét foltokat.

Szőnyegek: (valamint tapéták és bútorszövetek) Fontos: először ellenőrizzék a színtartósságot. A vízfoltok elkerülése végett a Super 10-t desztillált vízzel keverjék el. A friss foltokat először itassák fel egy puha ronggyal, amennyire tudják. Permetezzék be enyhén Super 10-zel. Várjanak 2-3 percet, amíg az oldat fel nem szívódik. Itassák fel újból a ronggyal. Permetezzék be még egyszer és a makacsabb foltokat dörzsöljék át egy kis kefével.

Megjegyzés: A Super 10-t kisebb foltok eltávolítására használják. Mindig próbálják előzetesen felmérni, hogy az adott foltot a Super 10 el tudja-e távolítani.

Járófelületek felmosása (Linóleum, parafa, gumi, fa, csempe, és vinilin, stb): 1-3 kupak Super 10 koncentrátumot oldjanak fel 1 vödör vízben, a szennyeződés mértékétől függően. Felmosórongy (mop) segítségével vigyék fel a felületre és a szokásos módon mossák azt fel. Ha száradás után a felületet száraz ronggyal áttörlik, az csillogóan tiszta, ragyogó lesz.

Ruhafoltok: Segít eltávolítani a gyümölcs, kávé, tea, smink és zsír foltokat, és az inggallért is kitisztítja. Permetezzenek rá Super 10-t és várjanak 15-20 percig, majd mosógépben mossák ki. A makacsabb foltokhoz használjanak erősebb keveréket.

Megjegyzés: ne használják a terméket autómosáshoz, de az üléshuzatokat ki lehet vele tisztítani.

Általános takarítás: Eltávolítja a foltokat, az ujjlenyomatokat, és a zsírfoltokat, különösen a finom kikészítésű felületekről. A krómozott felületeket csillogóvá teszi, a porcelánok visszanyerik eredeti ragyogásukat, az elektromos háztartási eszközök is tökéletesen tiszták lesznek. Letisztíthatók az ajtófélfák, a kilincsek, fogantyúk és szinte minden, ami bepiszkolódhat. Permetezzék le a tisztítandó felületet, várjanak egy kicsit, és töröljék szárazra.

Enyhe szennyeződéshez? (üvegfelületek tisztítása) Töltse fel a szóróflakont hideg vízzel. A flakon szárát mártsa bele a koncentrátumba úgy hogy azon maximum 2-3 cseppnyi tisztítószer maradjon és ezt követően helyezze vissza a szóróflakon tetejére és rázza fel. Így mint egy 3 Ft költséggel fél liter nagyhatású üvegtisztítószerhez jutott.

FIGYELEM: töményebb oldatot ne használjon, mert a SUPER10 hatóanyaga citromolaj a felületen zsírosodást okoz.

Nagyon erősen szennyezett (ipari) felületek tisztítása:

Motorok: Melegítsék be a motort, majd állítsák le, és szórják rá a Super 10-t 1:3 keverési arányban, amíg a felülete nedves nem marad. Hagyják hatni 5 percig. Spricceljék le újból és ezúttal várjanak 15 percet, majd öblítsék le erős vízsugárral.

Megjegyzés: vigyázzanak, hogy a gyújtógyertya és a többi elektromos alkatrész ne nedvesedjen át. Ipari jellegű tisztításra lényegesen gazdaságosabban használható a GNLD SUPER100 terméke.

Speciális tulajdonságai: Ipari hatékonyságú, de biztonsággal használható a háztartásban is. Ártalmatlan minden olyan felületen, amely vízzel érintkezhet.

Három lépcsős hatás: beszívódik, feloldja a szennyeződést és emulziót képez.

Gazdaságos: kis mennyiség is elegendő kitakarítani az egész házat. Teljes mértékben leöblíthető, nem hagy nyomokat. Biodegrádibilis, használatot követően 72 órán belül lebomlik. Nem toxikus

Engedély száma: OKBI/915/99, OÉTI 5198-1/2000, KERMI E-99/000290-1.

 www.egyszeruentiszta.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!